Suferinte dispretuite carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Suferinte dispretuite? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Janine Fontaine Descriere: Suferinte dispretuite a aparut la edituraDharana in anul 2010. Janine Fontaine a mai publicatMedicina Chakrelor siMedic de trei corpuri dupa douazeci de ani. Stim cu totii ca dieteticienii au pareri total diferite. Unii recomanda regimul lactovegetarian altii il resping unii ne sfatuiesc sa nu mancam carne altii resping cerealele care pentru unii sunt singura cale de salvare altii nu accepta decat alimentele crude… In fata acestei lipse de unanimitate doctorul Fontaine propune o metoda eficienta plecand de la principiile de baza cele ale medicinii energetice. Pentru ea cel mai important lucru este detectarea intolerantelor individuale. O constatare: daca fiecare fiinta omeneasca poseda un corp vibrator caracteristic si fiecare categorie de alimente poseda propriile vibratii. Deci trebuie sa existe o anumita armonie intre ele pentru ca sa se accepte reciproc. Aceasta armonizare intre vibratiile subiectului si alimente este cheia unei digestii reusite. Esecul ei conduce la aparitia intolerantelor si a alergiilor alimentare. Alergiile digestive produc o deteriorare ascunsa a imunitatii care se afla la originea nenumaratelor boli a caror adevarata provenienta si al caror tratament nu au fost cunoscute pana acum. Aici alimentele sunt clasificate pe categorii fiecare fiind purtatoarea unor vibratii diferite si care pot sa fie sau sa nu fie in acord vibrator cu subiectul. Cititorii fideli ai doctorului Fontaine (sunt cu sutele de mii) vor gasi in a cincea sa lucrare marea experienta a unuia dintre cei mai renumiti autori din domeniul medicinii neconventionale.

Momentan costa 26.64 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Suferinte dispretuite carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu