Suveranitate securitate si siguranta alimentara carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Suveranitate securitate si siguranta alimentara? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Constantin Banu Descriere: Lucrarea Suveranitate securitate si siguranta alimentara fara a avea pretentia de a fi exhaustiva pune la indemana cititorilor avizati a specialistilor in domeniul productiei procesarii si comercializarii produselor alimentare dar si celor din domeniul igienei alimentare numeroase informatii stiintifice deosebit de utile pentru a face o judecata dreapta nepartinitoare asupra subiectelor de importanta pentru siguranta alimentara. Informatiile din carte pot fi folosite si de agricultorii obisnuiti care au acasa un lot mic pe care cultiva ceva pentru ca ii ajuta sa inteleaga si sa poata aplica normele si cerintele Uniunii Europene pentru securitatea si siguranta produselor alimentare pe care le consuma sau comercializeaza.

Momentan costa 34.77 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Suveranitate securitate si siguranta alimentara carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu