Totul despre yoga. Ghidul complet al pozitiilor yoga carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Totul despre yoga. Ghidul complet al pozitiilor yoga? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Christina Brown Descriere: Yoga este arta de a invata sa va intoarceti la voi insiva. Este aflarea limitelor extinderea granitelor si capacitatea de a va relaxa cu adevarat fiind voi insiva. Inseamna sa va gasiti timp pentru a va aminti cine sunteti dar ati uitat in timp ce sunteti prinsi in vartejul unei vieti grabite accelerate. La nivel fizic la fel ca in viata cand sunteti dezechilibrati nu va simtiti bine. Cand va simtiti ca si cum v-ati putea rasturna in orice clipa nici nu sunteti in siguranta nici nu va simtiti confortabil. Unul dintre motivele pentru care popularitatea practicii yoga a crescut dramatic este ca ea va ajuta sa va simtiti armoniosi integrati si deplini. Pe masura ce invatati cum sa va gasiti centrul intr-o pozitie (sau postura) yoga veti invata sa va gasiti centrul si in alte domenii ale vietii. De fapt invatand sa executati o pozitie yoga invatati sa va descurcati mai bine cu evenimentele vietii. Ce este yoga ? Cu 2.500 de ani in urma un autor numit Patanjali a scris Yoga-sutra primul text avand ca subiect practica yoga. El a definit yoga drept citta-vrtti-nirohdah adica incetarea agitatiilor mintii. Definitia yoga pe care eu o folosesc cel mai mult este cea de linistire a mintii. Este cea mai obisnuita definitie moderna elaborata de eminentul invatator T.K.V. Desikachar care a afirmat ca yoga tinteste sa directioneze mintea exclusiv catre un obiect si sa mentina acea directie fara nicio distragere. Occidentalii si amatorii se gandesc de obicei la yoga pornind de la diferitele pozitii fizice. Denumirea insasi vine de la cuvantul sanscrit yuj care este adesea tradus prin a uni a alatura sau a conecta. Toate aceste asocieri implica integrare si echilibrare sau aducerea sinelui intr-o stare armonioasa. Alte sensuri ale cuvantului yuj includ a-si centra gandurile a se concentra asupra sinelui sau a medita profund.

Momentan costa 53.01 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Cauta Totul despre yoga. Ghidul complet al pozitiilor yoga carte la reducere de Black Friday 2022.

Lasa un comentariu