800 de retete secrete pentru sanatate carte

carti despre fitness si sanatate ieftine

Cauti cartea 800 de retete secrete pentru sanatate? Vezi cele mai bune carti despre fitness si sanatate, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre sanatate online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Thierry Robert Descriere: Acest ghid este destinat celor care sunt gata sa renunte la vechile prejudecati si doresc sa evite folosirea medicamentelor chimice (insotite de efectele lor secundare). In cazul unor afectiuni benigne ar fi salutar de exemplu: pentru tratarea unei gripe sau a unei otite folosire potrivita a caldurii pentru alinarea suferintelor insolatiei in cateva minute intr-un mod uimitor un produs de uz curent pentru stoparea unei diarei sucul unui fruct potrivit pentru tratarea unei angine in cateva ore stimularea pur si simplu o unei zona anume a bratului pentru evitarea imbatarii folosirea unui produs prezent in toate bucatariile pentru calmarea unui acces de hipertensiune arteriala aplicarea de cuburi de gheata pe locul potrivit etc. Foarte usor de folosit gratie clasificarii alfabetice a afectiunilor si maladiilor si lipsita de orice vorbarie inutila aceasta carte suta la suta practica este o esenta a celor mai eficiente secrete de sanatate. Imprumutate din diferite culturi din lumea intreaga aceste remedii traditionale au fost experimentate zilnic vreme de mai multe decenii dar laboratoarele le ignora sau le ascund din cauza lipsei de interes economic. Acest ghid este destinat celor care sunt gata sa renunte la vechile prejudecati si doresc sa evite folosirea medicamentelor chimice (insotite de efectele lor secundare). In cazul unor afectiuni benigne ar fi salutar de exemplu: pentru tratarea unei gripe sau a unei otite folosire potrivita a caldurii pentru alinarea suferintelor insolatiei in cateva minute intr-un mod uimitor un produs de uz curent pentru stoparea unei diarei sucul unui fruct potrivit pentru tratarea unei angine in cateva ore stimularea pur si simplu o unei zona anume a bratului pentru evitarea imbatarii folosirea unui produs prezent in toate bucatariile pentru calmarea unui acces de hipertensiune arteriala aplicarea de cuburi de gheata pe locul potrivit etc. Iata asadar 800 de metode simple dintre care unele complet inedite pentru a rezolva cu o eficacitatea redutabila cele mai multe dintre problemele de sanatate ale vietii de zi cu zi. Si asta aproape gratuit!

Momentan costa 14.22 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu