Alimentatia anticancer. Peste 200 de retete pentru toate zilele carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Alimentatia anticancer. Peste 200 de retete pentru toate zilele? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Anne Dufour Descriere: Dupa parerea specialistilor cel putin 30% dintre formele de cancer ar avea legatura cu alimentatia. Unele alimente consumate cu regularitate contribuie la diminuarea riscurilor de dezvoltare ale unei forme de cancer. Aceasta carte va ajuta sa puneti in practica recomandarile cercetatorilor si oncologilor in vederea adaptarii unei alimentatii zilnice de prevenire a cancerului. Alimentele propuse sunt ieftine si usor de procurat despre fiecare urmand sa aflati: – Cantitatea recomandata pe zi sau pe saptamana – Retetele anticancer foarte usoare si rapid de realizat – Idei ca s-o consumati cat mai des

Momentan costa 12.71 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu