Alimentatie pentru sanatate carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Alimentatie pentru sanatate? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Constantin Banu Descriere: Lucrarea Alimentatie pentru sanatate face o paralela intre cele doua tipologii alimentare subliniind care sunt partile bune si corecte ale fiecareia si care cele denaturate. Sunt prezentate principalele grupe de alimente: alimentele comune cele pentru scopuri dietetice speciale alimentele medicale si alimentele functionale de origine vegetala si animala substantele biologic active din alimente: vitaminele substantele minerale de origine vegetala si animala prebioticele probioticele simbioticele si lipidele si sanatatea organismului. Este prezentat rolul dietei alimentare in profilaxia evolutia si tratamentul bolilor secolului al XXI-lea deoarece dieta si nutritia sunt factori importanti in promovarea si mentinerea unei bune sanatati pe parcursul vietii fiintei umane. Exista o stransa legatura intre dieta-nutritie si evolutia bolilor cronice care includ: obezitatea diabetul bolile cardiovasculare cancerul osteoporoza si bolile dentare boli care au evoluat rapid in ultimele 2-3 decenii datorita multor factori de mediu si sociali.

Momentan costa 24.26 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu