Alimentele. Adevar si impostura carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Alimentele. Adevar si impostura? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Laurent Chevallier Descriere: Consumam zilnic alimente care contin substante ce ne pot afecta sanatatea. Substituentii zaharului sau diversele arome pot fi daunatoare pentru organism iar ambalajele din plastic permit trecerea moleculelor chimice in alimente. Bazata pe indelungata experienta de nutritionist a autorului lucrarea prezinta pericolele pe care le implica aditivii si colorantii alimentari si propune solutii practice care sa ne ajute sa interpretam corect etichetele produselor sa alegem alimentele adecvate organismului nostru si sa preparam mancaruri sanatoase. Cuprins: Ambalajele din plastic Evitarea capcanelor de pe etichete Informatii nutritionale generale Informatii referitoare la siguranta si la calitate Cum sa alegeti alimentele Mecanismele optiunilor alimentare Evitarea surplusului de greutate Influenta publicitatii Exista o alimentatie ideala?

Momentan costa 9.35 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu