Anatomia alergarii carte

carti despre sport ieftine

Cauti cartea Anatomia alergarii? Vezi cele mai bune carti despre sport, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre sport & activitati online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Joe Puleo Descriere: Ghidul vostru ilustrat pentru cresterea fortei vitezei si rezistentei Cum sa devii mai puternic mai rapid si mai inteligent pe drum pe pista de alergare si pe un traseu de cros. Cartea este absolut necesara celor care vor sa abordeze alergarea la un nivel superior. – Todd Williams participant la doua olimpiade detinator al recordului SUA la proba de 15 000 m Cu ajutorul unor ilustratii minunate dr. Patrick Milroy si antrenorul Joe Puleo ofera informatii fascinante despre evolutia si fiziologia alergarii. Ei demonstreaza modul in care cresterea fortei siimbunatatirea echilibrului te pot ajuta sa alergi mai repede si mai mult in acest sport inselator de simplu. – JohnHanc redactor colaborator la Runners World Bine scrisa si informativa Anatomia alergarii ofera cititorilor o perspectiva interesanta privind ceea ce inseamnasa fii un alergator si cum sa ajungi la nivelul urmator. – Dr.Neil Liebman chiropractician al echipei Philadelphia 76ers Ce trebuie sa faceti pentru a va maximiza forta viteza si rezistenta in alergare! Anatomia alergarii va va arata cum sa va imbunatatiti performantele prin cresterea fortei musculare optimizarea eficientei miscarilor din timpul alergariisi minimizarea riscului de accidentare. Anatomia alergariiprezinta 50 dintre cele mai eficiente exercitii de forta pentru alergatori insotite de descrieri clare pas cu pas si ilustratii anatomice color cu scoaterea in evidenta a muschilor in actiune. Dar veti gasi mult mai mult decat exercitiile veti vedea totodata si rezultatele acestora. Anatomia alergarii va plaseaza in actiune stabilind legaturafundamentala dintre fiecare exercitiu si performanta in alergare. Veti vedea cum savaintariti muschii cum sa reduceti riscul de accidentare si cum sava ameliorati randamentul pasilor pentru obtinerea unor timpi mai buni si a unei alergari mai fluente. Anatomia alergarii va va pregati pentru orice provocare intalnita in cale. Veti gasi exercitii pentru diferite terenuri si viteze de la alergarile pe dealuri la alergarile off-road si de la sprinturi la cursele de maraton. In plus veti invata cum sa evaluatisisa reabilitati accidentarile cu care se confrunta cel mai des alergatorii inclusiv dureri lombare dureri si luxatii de genunchi si rupturi de muschi si de tendoane. Fie ca alergi ca sa-ti imbunatatesti conditia fizica si vrei sa cuceresti dealurile cu mai multa viteza si forta sau participi la competitii si cauti sa obtii un surplus de performanta si un finis irezistibil Anatomia alergarii te va pregati ca sa dai tot ce ai mai bun.

Momentan costa 23.52 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu