Antioxidantii reteta pentru viata carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Antioxidantii reteta pentru viata? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Bryce Wylde Descriere: Ce-ar fi daca la originea tuturor bolilor si dezechilibrelor din organism s-ar afla o singura cauza? La fel cum in fizica particulelor se vorbeste despre supercorzi astfel incat intregul univers ar fi alcatuit din niste corzi minuscule care vibreaza si in medicina cercetarile recente par sa indice ca punctul de plecare al oricarei afectiuni il constituie niste compusi minusculi - radicalii liberi. Un nivel crescut de radicali liberi poate conduce la diferite boli de la probleme cardiovasculare la diabet si de la depresii la alergii. In fata acestei amenintari cea mai buna aparare a organismului o reprezinta antioxidantii o categorie aparte de substante care lupta impreuna alcatuind un soi de retea de protectie pentru a contracara efectele negative produse de radicalii liberi in scopul de a reduce stresul oxidativ. Volumul de fata reprezinta deopotriva un compendiu si un instrument practic lesne de folosit. Veti afla cu usurinta amanunte despre felul in care actioneaza anumiti antioxidanti dozele zilnice recomandate si cele mai bune modalitati de a asimila cantitatile necesare fie din alimentatie fie prin administrarea de suplimente. Autorul descrie pe larg si posibilele interactiuni intregind tabloul de ansamblu printr-o ampla prezentare a celor mai eficiente combinatii de antioxidanti pentru a contracara diferitele probleme de sanatate. Un program de exercitii fizice constante si moderate ca intensitate dublat de o detoxifiere periodica sunt propunerile care vin sa completeze sugestiile alimentare pentru a asigura un stil de viata sanatos si pentru a scadea cat mai mult cu putinta riscurile la care corpul este supus. Invatati sa combateti stresul sa va pastrati un tonus fizic si mental de invidiat urmand pas cu pas aceasta reteta simpla cu antioxidanti fara contraindicatii sau efecte adverse dar cu efect garantat!

Momentan costa 17.87 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu