Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Aplicatii ale aditivilor si ingredientelor in industria alimentara? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Constantin Banu Descriere: Folosirea aditivilor in productia de alimente trebuie sa aiba in vedere in primul rand protectia consumatorului sub aspectul sanatatii acestuia. Abuzul in folosirea aditivilor nu este numai o problema de incalcare a legii ci si o lipsa de morala si de respect fata de consumatori care trebuie sanctionata cu toata severitatea permisa de lege. In plus producatorii de alimente au obligatia sa tina seama de faptul ca unele produse alimentare trebuie sa fie libere de aditivi (produsele alimentare neprelucrate si unele produse alimentare cu destinatie speciala. Lucrarea de fata isi propune sa prezinte cat mai detaliat toate aspectele folosirii aditivilor si ingredientelor in industria alimentara mai ales avand in vedere comercializarea pe piata romaneasca de catre numeroase firme a unui sortimentaj foarte variat de aditivi chimici biochimici biologici si ingrediente.

Momentan costa 56.6 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu