Ayurveda pentru femei. Produse naturale exercitii fizice si de relaxare texte milenare din cultura vedica carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Ayurveda pentru femei. Produse naturale exercitii fizice si de relaxare texte milenare din cultura vedica? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Ernst Schrott Descriere: In India produsele cosmetice simple si eficace preparate pe baza de produse naturale precum si exercitiile fizice si de relaxare sunt de generatii secretul femeilor preocupate de frumusetea lor. Bazele acestei cosmetici naturale provin din textele milenare ale marii culturi vedice. Retetele si terapiile propuse in aceasta lucrare sunt inspirate de acea stiinta veche si au fost adaptate la tipurile de piele occidentale: Un program cosmetic personal Produse pe care le puteti crea singure pentru curatarea pielii si pastrarii stralucirii ei Tratamente ayurvedice revigorante si de reintinerire Masaje cu ulei Meditatie yoga si exercitii respiratorii Un program de redobandire a formei si formule cosmetice pentru week-end.

Momentan costa 18.59 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu