Banda de alergare Life Span TR6000i

benzi de alergare preturi ieftine

Cauti Banda de alergare Life Span TR6000i? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -8%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergare Life Span TR6000i: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

LifeSpan TR6000 i este o banda de alergat caracterizata prin putere, stabilitate si durabilitate. Vine echipata cu un motor ce functioneaza pe curent alternativ de 3.5 CP AC, un cadru nepliabil deosebit de rezistent, o platforma de alergare construita special pentru antrenamente intense, de lunga durata si o consola ce are integrate functii avansate de monitorizare a antrenamentelor.
Viteza: 1-22 km/h
Gradul de inclinare: -3-13%
Functia Intelli-Step*, Intelli-Guard**, si Intelli-Key***.
Taste rapide: 5 viteza & 5 inclinare.
Are incorporat ventilator, port USB si difuzoare.
Suprafata de alergare: 152 x 56 cm.
Masurare puls: Heart Rate Sensors & Chest Strap Receiver (optional).
Greutate maxima utilizator: 185 kg.
Greutate banda: 118 kg
Dimensiune produs: 185.6 x 87.6 x 140 cm.
Producator: LifeSpan
TR6000 i dispune de 24 programe de antrenament: un program manual, 2 programe MyZone centrate pe monitorizarea pulsului, 2 programe ce pot fi personalizate de catre utilizator, 2 Fit Test si 17 programe presetate (5 weight management, 5 healthy living, 7 sports training).
Selectand, de exemplu, programul MyZone Constant, TR6000i va ajusta automat inclinatia si viteza pentru a mentine pulsul utilizatorului constant.
* Functia Intelli-Step monitorizeaza numarul de pasi parcursi in timpul antrenamentului, fiind perfect pentru a masura ritmul cu care va indepliniti obiectivele zilnice de miscare.
** In cazul in care trebuie sa intrerupeti antrenamentul, Intelli-Guard este o functie de siguranta ce intervine automat si opreste banda dupa 20 de secunde de functionare fara utilizator, pentru a elimina riscul accidentarii altor persoane.
*** Intelli-Key este un sistem de ghidare a operatiunilor consolei, prin intermediul unor lumini inteligente de pe butoane, care se aprind automat atunci cand trebuie apasate pentru continuarea antrenamentului. Momentan costa 9.020 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

benzi de alergare preturi ieftine

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Sumar
Rating
1star1star1star1stargray
Nota clientilor
3.5 based on 1 votes
Magazin
Emag
Produs
Banda de alergare Life Span TR6000i
Pret
RON 9.020 Lei
Stoc
Available in Stock

Lasa un comentariu