Banda de alergat Adventure 5 Horizon

Cauti Banda de alergat Adventure 5 Horizon? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -10%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergat Adventure 5 Horizon: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Adventure 5 este banda de alergare perfecta pentru un antrenament intens. Cadrul rezistent si un motor receptiv furnizeaza performanta necesara, atunci cand sunt gata pentru viteze mai mari, pante mai mari de antrenament si de durata mai lunga. In plus, conectivitatea simpli?ca ViaFit exercitiul de monitorizare pentru a va ajuta sa va atinge obiectivele de ?tness. Banda: 1.6mm Zona de calatorie: 140 x 51 cm Sistemul de amortizare: variabil Gama de inclinare: 0-12% Intervalul de viteza: 0.8-20 kmh Extra: modul economic, aduce obiecte Motor: 2.25 CHP A?saj: 5.75 „lumina spate albastru LCD a?sare date: timp, distanta, viteza, inclinatie, calorii, ritmul cardiac, Pro?luri si Laps Programe: 14 programe, inclusiv Classic (Manual, intervale de viteza, Peak Intervale, pierdere in greutate) Distanta, (1K, 5K, 10K) Calorii (100 Kcal, 300 Kcal, 500 Kcal), HRC (HRC viteza Incline HRC), personalizat 1 si 2 personalizat Divertisment: difuzoare surround Sonic, intrare / iesire audio porturi, compatibilitate Passport batailor inimii: Contact Senzori si compatibilitate cu Polar®-end fara ?r Deschis Dimensiuni: 182 x 89 x 138 cm Dimensiuni inchise: 114 x 89 x 155 cm Greutate produs: 84 kg Greutate maxima utilizator: 148 kg . Momentan costa 7.499 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Lasa un comentariu