Banda de alergat Bh Fitness I F1

Cauti Banda de alergat Bh Fitness I F1? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -10%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergat Bh Fitness I F1: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Motorul Green power asigura un consum de energie mai eficient. Functie ECO:Prin apasarea butonului aparatul consuma cu 30% mai putina energie Suprafata de alergare antiderapanta si antistatic.F4 TFT este dotat cu o suprafata de alergare,numit 1.6T, care este de constructie dublu-tesut cu 3 straturi. Tehnologia Covex Roller care pozitioneaza in mod automat covorul benzii de alergare Multi-Chusion sistem de absorbtie soc. Recomandat pentru folosirea regulata la domiciliu. Motor de 2,75 CP cu viteza intre 1-18 km/h. Functie ECO-MODE.Se poate obtine un consum de energie redus in medie cu 25% . Suprafata de alergare de latime XXL.Aparat confortabil si sigur. Tehnologia Green Power. 12%,15 grade de inclinare electronica, reglabila Monitor 9″ TFT cu 36 programe presetate. Tehnologie Fun & Touch (conexiune WiFi)
TV, internet, conexiune video este touch screen complet personalizabil. Functia UProg.Aceasta caracteristica permite utilizatorului sa proiecteze propriul profil de antrenament. HRC Program.Permite antrenamentul tintit al inimii si al sistemului vascular. Mentine automat numarul pulsului setat prin reglementarea permanenta a intensitatii antrenamentului. Masurarea pulsului cu ajutorul curelei toracice wireless (nu este accesoriu) frecventa radio de 5kHz Butoane rapizi pentru unghiul de inclinare si viteza. Test grasime corporala. Ventilator integrat cu mare performanta. SDS (Soft Drop System).Sistem hidraulic sigur care se deschide si previne leziunile mainilor si picioarelor. Sistem pliant in plan vertical. Asezare si miscare cu ajutorul rotilor. Marimea suprafetei de alergare: H 140cm x L 51cm Momentan costa 4.459 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Lasa un comentariu