Banda de alergat BH Fitness RC09 TFT

benzi de alergare preturi ieftine

Cauti Banda de alergat BH Fitness RC09 TFT? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -10%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergat BH Fitness RC09 TFT: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Recomandat pentru folosirea regulata la domiciliu. Sistem pentru crutarea articulatiilor. Sistem cu elastometru+Smart Konik Tehnologia Green Power. Functie ECO-MODE.Se poate obtine un consum de energie redus in medie cu 25% . Suprafata de alergare ortopedica XXXL. DOT MATRIX monitor Quick Control Box. 36 programe,presetate prin ajustarea vitezei si inclinatie. Mod de navigare:Programe de antrenamente video Program Heart Rate Control(centura ritm cardiac se poate cumpara optional). Butoane rapizi pentru unghiul de inclinare si viteza. Asezare si miscare cu ajutorul rotilor. SDS (Soft Drop System).Sistem hidraulic sigur care se deschide si previne leziunile mainilor si picioarelor. Momentan costa 10.275 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

benzi de alergare preturi ieftine

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Sumar
Rating
1star1star1star1stargray
Nota clientilor
3.5 based on 1 votes
Magazin
Emag
Produs
Banda de alergat BH Fitness RC09 TFT
Pret
RON 10.275 Lei
Stoc
Available in Stock

Lasa un comentariu