Banda de alergat electrica Actuell F3

benzi de alergat preturi ieftine

Cauti Banda de alergat electrica Actuell F3? Vezi cele mai bune benzi de alergat, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare electrice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 36%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Banda de alergat electrica cu inclinare automata si display mare 7″ Actuell F3, putere maxima motor 2.5CP, 15 nivele inclinare, viteza 0.8-16km/h, port MP3, boxe integrate, taste rapide viteza, taste rapide inclinare, tgreutate maxima suportata 120kg: a obtinut nota 4 din 4 recenzii. Descriere:

Banda de alergat electrica Actuell F3; Gama: Uz casnic; Motor: 1.5 CP ; Viteza: 0.8-16 km/h; Inclinare automata: 15 nivele; Calculator LCD 7″ lumina albastra; Functii calculator: puls, viteza, timp, distanta, calorii, body fat; Port MP3, boxe integrate; 12 programe presetate; Taste rapide viteza: 3-6-9-12-15 km/h; Taste rapide inclinare: 3-6-9-12-15; Taste ajustare inclinare pe maner; Taste ajustare viteza pe maner; Senzori puls pentru citirea ritmului cardiac; 95% asamblata in cutie; Functia de siguranta – cheie magnetica ce permite oprirea imediata a benzii in cazul dezechilibrarii; Sistem de amortizare a socului la alergare; Sistem ce ii asigura functionarea usoara si silentioasa; Pliabila pe cilindru; Depliere automata, lina cu ajutorul sistemului hidraulic al cilindrului; Roti transport pentru a fi usor de transportat; Perne elastice pentru amortizare; Dimensiuni suprafata de alergare: 125*43 cm; Dimensiuni in stare asamblata: 168*71*133 cm; Dimensiuni in stare pliata: 85*71*148 cm; Greutate produs: 65; Greutatea maxima a utilizatorului: 120kg; Momentan costa 2099 la Emag.

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Sumar
Rating
1star1star1star1stargray
Nota clientilor
4 based on 1 votes
Magazin
Emag
Produs
Banda de alergat electrica Actuell F3
Pret
RON 2099
Stoc
Available in Stock

Lasa un comentariu