Bicicleta eliptica Actuell 507e

biciclete fitness preturi ieftine

Cauti Bicicleta eliptica Actuell 507e? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete eliptice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 34%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta eliptica Actuell 507e, 8 nivele dificultate, volanta 5kg, pedale antiderapante, greutate maxima suportata 110kg, senzori puls, ghidon fix si manere mobile: a obtinut nota 5 din 2 recenzii. Descriere:

Bicicleta eliptica Actuell 507e; Gama: uz casnic; Sistem de franare: magnetic; Ghidon ergonomic invelit cu mansoane PU si senzori puls; Volanta: 5kg; Reglare nivel de dificultate manual; 8 trepte dificultate; Prin reglarea magnetica a rezistentei la pedalare se poate opta pentru un exercitiu usor (in cazul recuperarilor medicale) sau dificil; Functii calculator: timp, viteza, distanta, puls, calorii, ; Pedale confortabile antiderapante; Pedalare in ambele sensuri; Sistem de transmisie: V-Belt drive system – pentru utilizare usoara si silentioasa; Roti transport; Design modern; Dimensiuni: 110*58*160cm; Greutatea maxima a utilizatorului: 110kg; Momentan costa 699 la Emag.

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2017! Recomandam bicicletele fitness mecanice persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru fitness magnetice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Lasa un comentariu