Bicicleta magnetica FitTronic 601B

biciclete fitness preturi ieftine

Cauti Bicicleta magnetica FitTronic 601B? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete magnetice.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 53%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta magnetica FitTronic 601B, volanta 9 kg, greutate suportata 120 kg, 8 trepte de rezistenta la pedalare, display mare, afisare functii utile: a obtinut nota 4 din 2 recenzii. Descriere:

Bicicleta magnetica FitTronic 601B este o bicicleta cu design modern, cu reglare a rezistentei la pedalare in 8 trepte, avand o pedalare lina si silentioasa. Computerul si ecranul LCD sunt proiectate pentru o operare cat mai usoara si afiseaza: timp, viteza, distanta, caloriile arse, ritmul cardiac. Bicicleta 601B are o volanta de 9 kg si este proiectata sa rezista pana la 120 kg greutatea utilizatorului. Bicicleta are un design placut si oferta specificatii de varf cu dimensiuni nu foarte mari, fiind robosta si compacta.
– Volanta 9 kg
– Greutate suportata 120 kg
– Pedale antiderapante cu prindere reglabila
– Reglarea rezistentei la pedalare cu schimbare prin rotatia robinetului din mijloc
– Display complex ce afiseaza: timp, viteza, distanta, caloriile arse, ritmul cardiac
– Sa reglabila atat pe inaltime cat si pe adancime pentru un confort sporit la pedalare
– Senzor de puls la maner
– Ghidon reglabil pentru un confort sporit.
– Pedalare in ambele sensuri
– Roti pentru transport sau depozitare
– Sistem de functionare silentios si lin
– Reglare inaltimi pentru podea, in cazul in care sunt denivelari pe suprafata unde este pozitionata Momentan costa 799 la Emag.

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2017! Recomandam bicicletele fitness mecanice persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru fitness magnetice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Sumar
Rating
1star1star1star1stargray
Nota clientilor
4 based on 1 votes
Magazin
Emag
Produs
Bicicleta magnetica FitTronic 601B
Pret
RON 799
Stoc
Available in Stock

Lasa un comentariu