Bicicleta orizontala FitTronic 501R

biciclete fitness preturi ieftine

Cauti Bicicleta orizontala FitTronic 501R? Vezi cele mai bune biciclete fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre biciclete fitness.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 41%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Bicicleta orizontala FitTronic 501R, greutate suportata 110 kg, volanta 6 kg: a obtinut nota 5 din 1 recenzii. Descriere:

Bicicleta magnetica orizontala FitTronic 501R este o biciclta ideala pentru antrenamente casnice, dar si pt recuperare. Cu un design modern si placut, si cu o functionare lina si silentioasa, poate fi bicicleta de care ai nevoie. Accesul la bicicleta este usor, avand un scaun ergonomic si care poate fi reglat pentru confort sporit in timpul exercitiului. Pedalele sunt antiderapante si dispun de un sistem de strangere pe picior pentru a fi mai usor de pedalat si evitand orice fel de incident. Volanta are o greutate de 6 kg cu un sistem de franare magnetic ce poate fi setat manual pana la 8 nivele de rezistenta magnetica. Manerele bicicletei magnetice au doi senzori de masurare a pulsului. Deasemenea bicicleta mai dispune de alte 2 manere in fata. Ecranul LCD cu afisaj mare prezinta informatii relevante: timpul, viteza, distanta, caloriile si pulsul.
– Volanta 6 kg
– Sa reglabila orizontal
– Puls la manere
– 8 trepte de reglare a intensitati la pedalare
– Calculator (display) ce afiseaza: timp, viteza, distanta, calori, odo, scan, puls
– Schimbarea informatiei de pe display dintr-o singura apasare de buton
– functia scan va permite sa vizionati pe rand toate informatiile fara sa fie nevoie sa mai apasati vreun buton
– Sistem de prindere a piciorului pentru siguranta la pedalare (elimina riscul de alunecare a piciorului in timpul pedalarii)
– Pedalare in ambele sensuri
– Piciorul din spate curbat pentru o stabilitate sporita a bicicletei
– Sistem de transmisie silentios si lin
– Roti pentru a putea transporta mai usor bicicleta
– Cadru principal din material rezistent
– Design modern si elegant Momentan costa 749 la Emag.

Vezi care sunt cele mai bune biciclete fitness in 2017! Recomandam bicicletele fitness mecanice persoanelor care cauta aparate la preturi ieftine si vor doar sa faca cca 30 de minute de miscare zilnica. Bicicletele pentru fitness magnetice sunt recomandate pentru rutinele de fitness de tip cardio sau pentru slabit. Aestea va vor ajuta sa lucrati mai bine diferite grupe de muschi. Gasiti biciclete fitness ieftine si biciclete la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria biciclete fitness second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Lasa un comentariu