Celulita poate fi invinsa. Ghid practic carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Celulita poate fi invinsa. Ghid practic? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Adina Alberts Descriere: Celulita poate fi invinsa este un ghid util care face parte din colectia Citeste sanatos a editurii Lifestyle si care ofera nu numai sfaturi ci si solutii clare despre cum putem lupta cu celulita care nu este vazuta doar ca un aspect inestetic ci ca o boala un semnal de alarma al organismului ca ceva nu functioneaza bine.Dr. Adina Alberts este medic primar chirurgie plastica proprietar si manager al CareZone Urban Spa si CareZone Medical. Avem si o prezentare a stadiilor celulitei in functie de gravitatea ei precum si o serie de tehnici de tratament anticelulitic care sunt recomandate a fi urmate concomitent cu diete alimentare si un program riguros de exercitii fizice. E de fapt un studiu asupra celulitei bine documentat si scris din punctul de vedere al unui specialist. De asemenea dr. Adina Alberts vorbeste si despre factorii care favorizeaza aparitia celulitei si prezinta detaliat cele mai eficiente terapii de combatere a ei.

Momentan costa 20.37 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu