Combaterea cancerului cu vitamine si antioxidanti carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Combaterea cancerului cu vitamine si antioxidanti? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Kedar N. Prasad Descriere: Citind cartea de fata ajunsa in SUA la a 4-a editie revizuita si completata vom afla: Cum putem maximiza efectele benefice ale programelor de tratare a cancerului minimizand totodata efectele secundare ale chimioterapiei si radioterapiei. Cum sa contracaram efectele carcinogene ale radiografiilor dentare ale tomografiilor mamografiilor telefoanelor celulare si ale altor pericole inevitabile legate de stilul de viata modern. Cum sa reducem efectul oxidant al radicalilor liberi din sange si sa scadem nivelul inflamatiei cronice din organism. Care sunt suplimentele nutritionale optime pentru sporirea sanselor de evitare si de infrangere a cancerului. Analizand studiile stiintifice recent publicate autorii lamuresc controversele legate de utilizarea antioxidantilor in tratamentul cancerului scotand in evidenta toate informatiile relevante de la cauzele care duc la distrugerea multor vitamine din alimente prin gatire sau depozitare necorespunzatoare pana la rolul surprinzator jucat de seleniu in prevenirea cancerului.

Momentan costa 17.66 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu