Cum sa slabesti sanatos carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Cum sa slabesti sanatos? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Gary Smalley Descriere: Modul in care emotiile ne afecteaza greutatea sii pasii pe care i-am invatat ca sa pierd in greutate. In Cum sa slabesti sanatos Gary Smalley ne impartaseste cum s-a luptat el insusi cu pierderea in greutate si lucrurile pe care le-a invatat despre: Modul in care emotiile ne afecteaza greutatea Modul in care relatiile ne afecteaza emotiile Modul in care greutatea noastra ne afecteaza emotiile si relatiile Citind aceasta carte si tu vei putea administra relatiile si emotiile astfel incat sa ai o viata echilibrata si sanatoasa inclusiv un numar adecvat pe ecranul cantarului din baie. Descopera chiar astazi secretele unei vieti sanatoase echilibrate si pline de bucurie. Poti promova emotii si relatii sanatoase. Poti trai sanatos. Poti slabi chiar astazi. Cuprins Multumiri Partea 1: Calatoria mea spre greutatea normala Capitolul 1: Imi placea sa mananc Capitolul 2: Cum am slabit Partea 2: Alegerile alimentare ne influenteaza sanatatea Capitolul 3: Alimente care ne ameninta sanatatea Capitolul 4: Alimente care ne intaresc sanatatea Capitolul 5: Alimentele pot ameninta sanatatea emotionala Capitolul 6: Sanatatea emotionala afecteaza casnicia Partea 3: Calitatea relatiilor ne influenteaza greutatea si sanatatea Capitolul 7: Relatiile deficitare duc la o sanatate deficitara Capitolul 8: Dragostea este secretul pentru a slabi si a fi sanatos Capitolul 9: Efectele conflictelor si izolarii intr-o casnicie Capitolul 10: Dragostea – antidotul pentru conflicte si izolare Capitolul 11: Inlocuitori ieftini pentru dragoste Capitolul 12: Zece moduri de a oferi har cand greutatea a ajuns o problema Capitolul 13: Slabitul si sanatatea in cazul celibatarilor Partea 4: Pasi spre o schimbare de durata Capitolul 14: Solutia cea mai buna Capitolul 15: Sapte pasi spre o victorie deplina Capitolul 16: Intrebari frecvente Partea 5: Sa rezumam Capitolul 17: Legatura dintre mancare relatii si sanatate Anexa A: Unelte de autoevaluare Anexa B:Toate lucrurile Note Sugestii de lectura

Momentan costa 22.37 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu