Dieta personalizata. Slabeste in functie de personalitatea ta carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta personalizata. Slabeste in functie de personalitatea ta? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Alain Golay Descriere: Cine nu a incercat un regim de slabire fara a obtine succes? Motivul este simplu: regimul ideal pentru unele persoane nu este la fel de eficient pentru altele deoarece nu ne ingrasam din aceleasi motive. Dr. Alain Golay respinge ideea unui regim de slabire universal valabil. El propune pentru fiecare persoana un anumit regim in functie de caracterul si conditiile sociale ale fiecareia in parte. Vom intelege mai bine de ce si cum castigam in greutate in functie de personalitatea fiecaruia: promovantii mari iubitori de viata controlantii care nu au niciodata timp sa manance facilitantii atasati la viata sociala si incapabili sa refuze o invitatie la masa si in sfarsit analizantii legati de obiceiurile lor si care comit in fiecare zi aceleasi greseli dietetice. Pentru fiecare dintre acestia autorul propune diferite regimuri in concordanta cu personalitatea lor sfaturi nutritionale (asupra grasimilor alcoolului hidratilor de carbon etc) si explica declansatorii si stimulii care franeaza pierderea in greutate. Scopul: o alimentatie echilibrata fara a simti frustrare.

Momentan costa 13.2 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu