Dieta revolutionara prin portionare carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta revolutionara prin portionare? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Ian K. Smith Descriere: Aceasta carte face parte din colectia Carti Practice a editurii Paralela 45. Dieta revolutionara prin portionare este un bestseller New York Times: ai acum la dispozitie dieta revolutionara care ofera rezultate spectaculoase si permanente direct de la unul dintre membrii Consiliului de Educatie Fizica Sport si Nutritie al Presedintelui S.U.A Ian K. Smith. In sase saptamani iti poti schimba viata. Nu te vei mai intreba ce sa faci ca sa scapi si de ultimele kilograme in plus sau cum sa treci de frustranta faza de stagnare nici de ce nimic nu da roade in cazul tau. Rezultatele sunt dovedite: cei care au urmat Dieta revolutionara prin portionare a dr. Ian K. Smith au pierdut in medie noua kilograme zece centimetri si doua masuri in numai sase saptamani! Dieta prin portionare are in vedere si alti factori ai sanatatii: Reduce riscul de crestere a tensiunii arteriale Diminueaza pericolul de aparitie a diabetului Imbunatateste nivelul de energie al organismului. Cei care urmeaza Dieta revolutionara prin portionare vor manca de multe ori pe zi patru mese sau substitute ale acestora (supe smoothie-uri shake-uri) si trei gustari timp de sase saptamani.

Momentan costa 17.55 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu