Dieta Young. Miracolul pH pentru o sanatate perfecta. Editia a IV-a carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Dieta Young. Miracolul pH pentru o sanatate perfecta. Editia a IV-a? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Robert O. Young Descriere: Robert O. Young – microbiolog si nutritionist – si Shelley Redford Young – terapeut specializat in nutritie – pun la dispozitia cititorilor un program de viata revolutionar care se bazeaza pe: detoxifierea organismului pentru a normaliza digestia si metabolismul eliminarea bacteriilor care dauneaza organismului alimente alcaline care sa le inlocuiasca pe cele ce provoaca aciditate suplimente de vitamine si minerale – cum sa le alegem si in ce doze sa le luam apa care nu trebuie sa lipseasca din dieta zilnica si care trebuie sa fie din abundenta si sa aiba un grad cat mai ridicat de puritate. Toate cele de mai sus au drept scop scaderea aciditatii sangelui pH pe care autorii il considera principala cauza a bolilor din epoca moderna.

Momentan costa 13 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu