Digestia carte

carti despre fitness si sanatate ieftine

Cauti cartea Digestia? Vezi cele mai bune carti despre fitness si sanatate, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre sanatate online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Joan Gomez Descriere: Raspunsuri practice la cele mai des adresate 100 de intrebari legate de sistemul digestiv si organele asociate. Peste 65 de ilustratii medicale detaliate. Scheme de diagnostic care explica ce trebuie sa faceti atunci cand aveti de-a face cu simptome specifice. O lista cuprinzatoare cu adrese si link-uri utile. Dr. Joan Gomez a fost specialist psihiatru la Westminster Hospital Londra din anul 1982. A scris peste 12 carti printre ele titluri legate de boala Crohn si tulburarile de apetit. A lucrat ca medic resource pentru BBC si Daily Express. Seria mai cuprinde: Oasele Sanii Spatele.

Momentan costa 15.85 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu