Enzima intineririi carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Enzima intineririi? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Hiromi Shinya Descriere: Inversarea procesului de imbatranire revitalizarea celulelor refacerea vigorii corporale.In cartea deschizatoare de drumuri Enzima miracol dr. Shinya isi prezenta teoria enzimelor sursa si modul in care acestea influenteaza longevitatea. In cartea de fata autorul introduce ideea unei noi categorii de enzime capabile sa inverseze deteriorarile produse de inaintarea in varsta prin curatarea celulelor senescente sau zombi pe care ultimele cercetari stiintifice le arata ca fiind cauza principala a imbatranirii. In paginile cartii de fata vei afla: cum reusesc enzimele intineririi sa distruga celulele zombi de ce alimentele de culoare visinie contribuie la imbunatatirea vederii si a memoriei de asemenea este prezentat un plan complet cu ajutorul caruia poti sa-ti activezi enzima intineririi si sa-ti revitalizezi sanatatea. totul despre comutatorul cancerului de unde stiu celulele ce trebuie sa faca. Stim ca un numar tot mai mare de oameni sufera de dementa de Alzheimer sau de efectele unui atac cerebral. Celulele imbatranite pot sa ne faca de asemenea mai sensibili la bolile infectioase. Aceste celule pot chiar sa duca la cancer. Esenta vitalitatii si sanatatii noastre este data de buna functionare a celulelor organismului.Doctorul Hiromi Shinya este inventatorul chirurgiei colonoscopice contribuind si la proiectarea instrumentului folosit in acest tip de operatii. Printre cele peste 300 000 de persoane tratate de el s-au numarat presedinti de tari prim-ministri staruri de film muzicieni celebri. In prezent este profesor de chirurgie la Colegiul de Medicina Albert Einstein din New York si seful Unitatii de Chirurgie Endoscopica de la Centrul Medical Beth Israel.

Momentan costa 11.75 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu