Fitness. Antrenamentul cu greutati carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Fitness. Antrenamentul cu greutati? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: [Fara autor] Descriere: Din ce in cei mai multi oameni – barbati si femei tineri si maturi – isi dedica si la noi o parte din timp pentru a-si ameliora ori mentine forma fizica. Salile de fitness au devenit o afacere de succes. Exista insa multi mult mai multi oameni pentru care antrenamentul la domiciliu constituie nu numai o solutie comoda dar si mult mai putin costisitoare. Volumul de fata aparut in cadrul unei serii celebre Know the Game va ofera toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va modela singuri corpul prin antrenamentul cu greutati – o cale simpla comoda si ieftina de a va crea o forma fizica excelenta de a va modela si intretine corpul fara nici un fel de risc. O carte utila pentru orice om modern dornic sa aiba un corp armonios sa fie in permanenta intr-o forma fizica impecabila.

Momentan costa 2.65 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu