Fructele si legumele carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Fructele si legumele? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Florentina Pavel Descriere: Sanatatea este cel mai important lucru din viata unui om cel mai de pret dar oferit de natura. Atata timp cat exista sanatate omul isi poate desfasura activitatile zilnice poate obtine performante remarcabile poate face fata tuturor solicitarilor fizice si psihice. Pentru a ne pastra sanatatea insa este nevoie sa apelam la ceea ce ne ofera natura in stare proaspata sau cat mai putin prelucrata. Consumul regulat de fructe si legume in orice anotimp asigura organismului aproape tot necesarul zilnic de minerale si vitamine ajutandu-l sa-si pastreze o stare de functionare aproape de perfectiune.Legumele si fructele ar trebui sa constituie circa 17% din necesarul caloric zilnic al organismului uman. Prin continutul lor in vitamine minerale glucide celuloza proteine si lipide ele pot acoperi o mare parte din necesarul zilnic. O persoana ar trebui sa consume circa 100 kg de fructe si 100 kg de legume in timpul unui an. Un consum constant de fructe si legume (in special in stare proaspata) previne aparitia multor boli si combate dereglarile de metabolism.

Momentan costa 4.34 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu