Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Germeni si vlastari. Surse de sanatate si energie? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Ligia Pop Descriere: Aceasta carte face parte din colectia Sa fii sanatos a editurii Curtea Veche. Ligia Pop este raw food chef gazda show-ului TV online Ligias Kitchensi De vorba cu Ligia organizeaza anual expozitii raw food nationale si sustine demonstratii culinare cu preparate de acest fel. A mai scris doua carti pe aceeasi tema: Retete Vegane Fara Foc(Curtea Veche Publishing 2012) si Deserturi pentru Parinti si Copii Sanatosi. Ea a adunat in aceasta carte sfaturi si instructiuni pentru cresterea semintelor germinate sub forma de vlastari doze naturale concentrate de proteine vitamine minerale si enzime care vor fi usor de asimilat si de folosit in corpul nostru. Germenii si vlastarii au ocupat un loc important in alimentatia oamenilor inca din vechime. Se mentioneaza ca popoarele asiatice ii consumau inca din anul 3000 i.H. pastrand traditia alimentara pana in zilele noastre.

Momentan costa 17.87 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu