Ghidul alimentelor sanatoase carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Ghidul alimentelor sanatoase? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Michael Van Straten Descriere: In Ghidul alimentelor sanatoase specialistul in remedii naturale Michael van Straten va ajuta nu doar sa va simtiti mai bine ci chiar sa eliminati unele probleme de sanatate prin cunoasterea detaliata a efectelor pozitive pe care le poate avea nutritia. Ceea ce ne trebuie din orice alimentatie sanatoasa este energia care se obtine prin consumul unei combinatii de alimente cu proteine grasimi carbohidrati vitamine si minerale. Cu cat consumam alimente mai variate cu atat scade posibilitatea noasta de a avea deficiente in vreuna dintre substantele nutritive necesare organismului.

Momentan costa 18.17 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu