Greu de slabit carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Greu de slabit? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Zamfir Claudiu Pop Descriere: Actor poet si scriitor Zamfir Claudiu Pop personajul Akebono de la Canalul de stiri unde este si coprezentator sau Ake cum a fost alintat de colegii sai a luat din viata numai ce i-a placut uneori si ce s-a nimerit. Greu de slabit este un jurnal-confesiune despre experienta prin care a trecut: lupta cu kilogramele in plus. Exhibitionismul unui histrion face parte din natura sa. Pe scena in diverse ipostaze interpretand roluri sau pe hartie mereu surprinzator in manuirea cuvintelor Zamfir Claudiu Pop este un exemplu de vointa si ambitie dar si de o sinceritate care te uluieste. Iti daruieste problemele si dramele intregii lumi momentele critice dar si victoria. Zamfir Claudiu Pop a mai publicat un volum de versuri Cuvinte simple in 2000 apoi un caleidoscop umoristic foarte bine primit de critica Gogoasa imperfecta carte premiata la Festivalul International de la Vaslui in 2002 iar doi ani mai tarziu la acelasi festival i se premia o alta carte de proza umoristica Cercul patrat. Acum dupa un an si patru luni de concurs cu propria-i vointa totul intamplandu-se in direct intr-un experiment televizat primul de acest gen din tara Zamfir Claudiu Pop vorbeste cu detasare despre incercarile prin care a trecut. Ca si cum ar vorbi despre o alta persoana. Are 37 de ani si 80 de kilograme in minus. Un record. O lupta castigata. Definitiv.

Momentan costa 4.62 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu