Igiena alimentatiei carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Igiena alimentatiei? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Denisa Mihele Descriere: Aceasta lucrare este publicata la editura Medicala si se adreseaza tuturor persoanelor interesate in insusirea atat a notiunilor teoretice privind nutritia si alimentul cat si in ceea ce priveste mentinerea starii de sanatate si a unei alimentatii corecte. In prima parte a lucrarii sunt prezentate acele notiuni de baza privind asigurarea nevoilor energetice ale organismului necesarul de trofine si rolul acestora in organism iar in partea a doua modul de alimentatie in vederea obtinerii unui regim alimentar echilibrat precum si sugestii pentru alcatuirea unor regimuri alimentare in cadrul diverselor maladii. Partea a treia a lucrarii este dedicata prezentarii compozitiei diferitelor produse alimentare specificand pentru fiecare grup de aliment si valoarea sa nutritiva. In continuare sunt trecute in revista metodele de conservare a alimentelor adjuvantii alimentari si riscurile de imbolnavire ce pot aparea atunci cand nu sunt respectate regulile de igiena.

Momentan costa 45.58 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu