Industria alimentara intre adevar si frauda carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Industria alimentara intre adevar si frauda? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Constantin Banu Descriere: Aceasta carte face parte din colectia Siguranta alimentaraa editurii Asab. Cititorii se vor intreba pe drept cuvant ce semnificatie are titlul cartii Industria alimentara intre adevar si frauda. Cu regret trebuie sa atrag atentia consumatorilor ca nu consuma alimente curate asa cum se lauda mai marii patronatelor producatorilor si procesatorilor avand in vedere multitudinea de aditivi alimentari si ingrediente care fac ca orice produs alimentar sa fie departe de un produs natural care sa fie consumat in deplina siguranta si care sa corespunda unor conditii nutritionale si senzoriale dar si de inocuitate menite sa satisfaca pe deplin cerintele acestora. Ultimele evenimente privind falsificarea carnii de vita tocata cu carne de cal problema prezentei aflatoxinelor in unele produse alimenatre (carne lapte si produse lactate) prezenta salmonelelor pe carcasele de pasare prezenta pesticidelor pe produsele vegetale (fructe si legume) prezenta unor substante cu caracter antibiotic in carnea de curcan confirma faptul caindustria alimentara romaneasca mai are un drum lung de parcurs pana ce produsele alimentare vor deveni produse cu adevarat curate care sa poata fi consumate fara teama de imbolnaviri. -Constantin Banu

Momentan costa 40.43 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu