Mierea. Proprietati si utilizari – Camara bunicii 1 carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Mierea. Proprietati si utilizari – Camara bunicii 1? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Daniela Guaiti Descriere: Aceasta carte face parte din colectia Camara bunicii a editurii Casa. Usor digerabila gustoasa si sanatoasa bogata in proprietati curative mierea este redescoperita in prezent ca aliment complex si ca intensitate a gustului. Ea este consumata de cei care apreciaza alimentele simple si autentice dar si de cei care au nevoie de diete speciale. In aceasta carte sunt prezentate varietatile de miere cu precadere cele mediteraneene din Italia dar si sortimentele romanesti cele mai apreciate. Ultimele capitole sunt rezervate utilizarii mierii in bucatarie si in cosmetica. Astfel cititorilor le sunt dezvaluite numeroase retete pentru sanatate usor de realizat si la indemana oricui care au ca principal ingredient mierea precum si un numar impresionant de retete de mancaruri sarate deserturi si bauturi toate avand la baza mierea aceasta adevarata minune a naturii.

Momentan costa 22.68 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu