Noua biblie a vitaminelor. O carte de referinta in domeniul vitaminelor si al suplimentelor alimentare carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Noua biblie a vitaminelor. O carte de referinta in domeniul vitaminelor si al suplimentelor alimentare? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Earl Mindell Descriere: Descopera: Care sunt combinatiile optime in care trebuie luate vitaminele si suplimentele alimentare pentru a avea eficienta maxima si pentru evitarea eventualelor probleme Noile vitamine si suplimente antiimbatranire care-ti vor pastra infatisarea tinereasca si corpul sanatos Arta personalizarii regimului dietetic in scopul armonizarii cu stilul tau de viata cu profilul tau de sanatate si chiar cu conditiile de la locul de munca Alternativele naturale la terapia de inlocuire hormonala Viagra Prozac si Valium. Sectiuni consistente despre nutraceutice homeopatie si aromaterapie cu indrumari privind gasirea celor mai buni practicieni in aceste domenii Regimuri curative pentru cardiaci victimele accidentelor vascular-cerebrale diabetici si suferinzii de artrita Noi avertismente privind interactiunile periculoase dintre diferitele medicamente si tratamentele miraculoase Plus! Sectiuni extinse despre ceaiurile si tincturile din plante adjuvantele pentru infrumusetare diete consumul de sare si zahar si noi cai de sporire a nivelului de energie si de ameliorare a fertilitatii si a vietii sexuale. Desi se gasesc pe internet informatii nutritionale din abundenta exista o la fel de bogata dezinformare in ceea ce priveste suplimentele interactiunile potentiale cu alimentatia si medicamentele nivelurile de toxicitate si altele. A nu sti ce sa crezi si sa nu crezi ce sa cauti si sa nu cauti iti poate pune in pericol grav sanatatea. Biblia vitaminelor a fost gandita pentru a preveni astfel de situatii.

Momentan costa 22.18 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu