Nu stiu sa slabesc. Editia a II-a carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Nu stiu sa slabesc. Editia a II-a? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Pierre Dukan Descriere: Doctorul Pierre Dukan si-a inceput cariera la Paris ca medic generalist. De 30 de ani este specialist in comportamentul alimentar si in reeducarea functionala si nutritionala. A scris mai multe lucrari despre pierderea in greutate toate cunoscand un success foarte mare si fiind in prezent epuizate. Este si autorul cartii Dictionnaire de diethetique et de nutrition recunoscuta de presa ca fiind `Biblia dieteticii`. O persoana care incearca sa slabeasca are nevoie de un regim pe care sa-l puna in practica rapid si care sa-i ofere repede primele rezultate motivatia sa fiind astfel intretinuta si intarita. Nu stiu sa slabesc propune un plan de pierdere in greutate pe baza de alimente naturale fiind unul dintre regimurile cele mai performante si recunoscute regimuri de slabit. Regimul este structurat in patru faze succesive: O faza de atac – regimul proteinelor pure – care provoaca un start fulgerator si in consecinta pierdere in greutate O perioada de cursa lunga – regimul proteinelor alternative – care-ti permite sa ajungi dintr-o miscare si fara pauza la greutatea aleasa Un regim de consolidare a greutatii stabilite – menit sa previna saltul inapoi O faza de stabilizare definitiva bazata pe o singura obligatie – o zi fixa pe saptamana pentru proteinele pure. Acest plan de slabit ofera totodata indrumari precise etape si obiective bine definite si se ocupa de persoana care doreste sa slabeasca incepand din prima zi si continuand pe toata durata acestuia. Scrisa intr-un limbaj foarte clar cartea de fata se adreseaza numeroaselor categorii de persoane de la cele care doresc sa slabeasca numai cateva kilograme pana la cele care sufera de obezitate avansata propunandu-le o paleta larga de retete si meniuri.

Momentan costa 18.84 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu