Pachet banda de alergare DHS 1431 + bicicleta pliabila DHS 2301

benzi de alergare preturi ieftine

Cauti Pachet banda de alergare DHS 1431 + bicicleta pliabila DHS 2301? Vezi cele mai bune benzi de alergare, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre benzi de alergare.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de -29%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Pachet banda de alergare DHS 1431 + bicicleta pliabila DHS 2301: a obtinut nota 3.67 din 1 review. Descriere:

Pachet banda de alergare DHS 1431 + bicicleta pliabila DHS 2301 Marca DHS a luat fiinta in anul 1999 la Petrosani. Marii investitori au venit din China in Romania datorita apropierii Romaniei de Europa Centrala si de Vest. Existenta unei mari piete de desfacere, precum si siguranta investitiei lor i-au convins sa puna bazele celei mai mari fabrici de biciclete din Romania. Banda Conceputa pentru tonifierea picioarelor si mentinerea in forma la domiciliu. Permite efectuarea de exercitii diverse fara a necesita deplasarea.

– MP3;
– Computer cu functii multiple: Puls, Inclinare, Timp, Viteza, Distanta si Calorii;
– Sistem de blocare la pliere;
– Roti pentru o transportare usoara;
– Se pliaza (pe cilindru) pentru a fi usor depozitata. Bicicleta – Roata magnetica 2 kg cu un sens de pedalare;
– Sistem manual reglabil cu 8 trepte de reglare a rezistentei la pedalare;
– Sistem reglabil vertical al scaunului;
– Functiile calculatorului: viteza, distanta, scanare utilizator, timp, calorii, odometru (total distanta aparat);
– Utilizare acasa;
– Greutate Neta: 17.5 kg;
– Greutate bruta: 20 kg;
– Dimensiuni dupa montare: 680 x 500 x 1250 mm;
– Greutate maxima permisa a utilizatorului: 110 kg. Momentan costa 2.199 Lei la Emag, unde ai retur gratuit in 30 de zile, poti deschide coletul la livrare pentru a te asigura ca ai primit ce trebuie, si poti strange puncte prin cardul Emag-Raiffeisen.

benzi de alergare preturi ieftine

Vezi poze si specificatii !

Gaseste cele mai bune benzi de alergare pe site-ul nostru, pentru a profita de beneficiile pentru sistemul circulator, respirator, pentru a slabi sau a te mentine in forma. Poti alege intre benzi de alergare magnetice la preturi mai ieftine, care folosesc puterea propriului corp pentru a deplasa covorul de alergare si benzile de alergare electrice. Numarul de kilograme suportat este foarte important in alegerea unei benzi de alergare bune. Gasiti benzi de alergare ieftine si benzi de alergat la reducere, sau comandati la mana a doua din categoria benzi alergare second-hand/resigilate. Pentru a citi parerile clientilor care au cumparat deja aceste aparate, vizitati pagina produsului din magazin.

Sumar
Rating
1star1star1star1stargray
Nota clientilor
3.5 based on 1 votes
Magazin
Emag
Produs
Pachet banda de alergare DHS 1431 + bicicleta pliabila DHS 2301
Pret
RON 2.199 Lei
Stoc
Available in Stock

Lasa un comentariu