Pilates carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Pilates? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Matthew Aldrich Descriere: Aceasta lucrare apare la editura Niculescu si este o introducere in metoda Pilates usor de urmat de catre toti cei care doresc sa stie mai multe despre originile principiile si folosirea acestei tehnici atat de utile. Este un ghid bogat ilustrat adecvat atat incepatorilor cat si celor care deja practica Pilates ajutandu-va sa va bucurati in fiecare zi de toate beneficiile acestui program pentru sanatatea dumneavoastra. Cartea va ajuta sa va intelegeti corpul si va vine in intampinare cu un pachet consistent de exercitii de incalzire de exersare a intregului corp – cu sustinerea spatelui si incordarea musculaturii abdominale – si de intindere pentru relaxare. Autorul lucrarii Matthew Aldrich preda si lucreaza in industria sanatatii de peste 21 de ani. Scopul lucrarii de fata este sa va ajute sa va intretineti bine corpul sa aveti o musculatura care lucreaza armonios si obtinand o pozitie buna sa fiti mai relaxati mai eficienti si mai plini de energie.

Momentan costa 14.18 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu