Programul de intinerire Real Age carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Programul de intinerire Real Age? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Michael F. Roizen Descriere: Suntem constienti de faptul ca sanatatea este un capital care trebuie pastrat ca actualul stil de viata este raspunzator de suferintele fizice ca sufletul si trupul nu sunt entitati ce trebuie luate separat ca legatura omului cu universul este importanta pentru regasirea echilibrului psihic fizic si spiritual. Caile medicinei clasice se imbogatesc viziunea asupra bolii si bolnavilor se schimba iar informatia constituie un aspect important al profilaxiei medicale. Colectia Sa fii sanatosdeschide publicului noi cai pentru a intelege de unde vine boala cum se poate vindeca si mai ales ce poate face pentru mentinerea sanatatii si pentru a se bucura pe deplin de viata. In ultimele decenii speranta de viata a crescut si cei mai multi dintre noi se pot astepta sa ajunga la o varsta inaintata. Cu toate acestea nu este de dorit ca in ultimii treizeci de ani de viata sa fim bolnavi infirmi dependenti de familie sau de medic. Bazandu-se pe bogata sa experienta ca medic precum si pe numeroase descoperiri stiintifice legate de procesul de imbatranire si de factorii care il accelereaza Michael F. Roizen a pus la punct programul RealAge fundamentat pe ideea ca avem o varsta calendaristica dar si una reala ce reflecta cu mai multa fidelitate cu cat a imbatranit corpul nostru. Autorul ne propune un tabel de calcul al varstei noastre reale si ne ofera peste 70 de solutii pentru reducerea acesteia si pentru a avea o viata mai lunga si mai sanatoasa. Pentru fiecare dintre aceste solutii este indicat numarul de ani castigat prin punerea ei in aplicare. Urmand recomandarile sale veti descoperi ca nu avem nevoie de tratamente cosmetice sau de chirurgia estetica pentru a arata mai tineri ci putem cu adevarat sa devenim mai sanatosi si mai plini de energie.

Momentan costa 19.91 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu