Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in patru pasi care va poate salva viata carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Programul South Beach pentru sanatatea inimii. Planul in patru pasi care va poate salva viata? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Arthur Agatston Descriere: Programul despre care vorbeste toata lumea! Imaginati-va o lume in care atacurile de cord sunt extrem de rare iar moartea din cauza unui infarct prematur este practic necunoscuta. Imaginati-va o lume in care bolile de inima sunt descoperite atat de devreme si sunt tratate cu atata precizie incat doar cativa dintre cei afectati vor mai fi supusi unor proceduri invazive si costisitoare precum angioplastia sau operatiile de bypass coronarian. Imaginati-va o lume in care cei mai multi dintre noi duc o viata sanatoasa productiva si indelungata aparati de pericolul infarctului si al atacurilor cerebrale. Vi se pare cumva o imagine total nerealista? Ei bine va inselati! Dupa parerea dr. Agatston nu este nevoie sa mai asteptam inca 10 sau 20 de ani pentru acest scenariu ci il putem crea chiar acum. Scrisa de bine-cunoscutul cardiolog dr. Arthur Agatston autorul celebrei Diete South Beach (Curtea Veche Publishing 2006) al carei succes a facut deja inconjurul planetei aceasta carte deschizatoare de drumuri dezvaluie adevarul despre ingrijirea inimii si ne invata ce putem face pentru a ne proteja sanatatea si poate chiar pentru a ne salva viata. Prin intermediul volumului Programul South Beach pentru sanatatea inimii dr. Agatston ne invita sa fim partasi la revolutia prevenirii bolilor de inima. Ne ofera informatii despre principalii pasi neinvazivi care pot preveni trata si care pot chiar sa faca reversibile anumite boli cardiace dovedind totodata faptul ca analizele actuale de scanare a inimii pot evidentia problemele cardiace cu mult inaintea aparitiei simptomelor. Programul South Beach pentru sanatatea inimii va propune un plan pentru o stare de maxima sanatate a inimii. Include un program alimentar bazat pe dieta South Beach un program de exercitii fizice care sa va mentina trupul si inima intr-o stare excelenta si sfaturi competente despre analizele si tratamentele potrivite. Iata ce veti afla: felul in care preventia poate salva vieti si poate reduce necesitatea folosirii unor proceduri invazive care sunt cauzele recent descoperite ce stau la baza bolilor de inima de ce mostenirea genetica nu trebuie sa va conduca neaparat la infarct sau atac cerebral de ce oameni aparent perfect sanatosi pot sa sufere un infarct de ce factorii care tin de stilul de viata sunt atat de importanti in prevenirea bolilor de inima.

Momentan costa 14.29 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu