Revolutia smoothie-urilor verzi carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Revolutia smoothie-urilor verzi? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Victoria Boutenko Descriere: Revolutia smoothie-urilor verzi: Saltul radical catre sanatatea naturala: 200 de retete ale autoarei cartii Verde pentru Viata.Pionier al alimentatiei bazate pe cruditati Victoria Boutenko te scuteste de povara de a-ti manca verdeturile cu ajutorul acestei solutii simple si eficiente in tabloul luptei permanente pentru o nutritie adecvata. Din cauza consumului de alimente procesate si de tipul fast-food al excesului de munca a meselor luate sub stresul grabei foarte putini oameni in conditiile acestei curse permanente care este viata noastra reusesc sa aiba o alimentatie cat de cat echilibrata. Chiar daca nu suntem in mod evident bolnavi putem sa suferim din cauza lipsei de concentrare a insomniei a asteniei sau a unei game de simptome provocate de deficienta nutritionala. Revolutia smoothie-urilor vizeaza tocmai aceasta epidemie insidioasa refacand echilibrul alimentatiei scapate de sub control.Raspunsul lui Boutenko este smoothie-ul care te face sa salivezi si este plin de factori nutritivi. Necesitand un timp redus de preparare smoothie-ul reprezinta modul simplu de introducere a indelung neglijatelor fructe legume si verdeturi in alimentatia noastra. Continand 200 de retete Revolutia smoothie-urilor verzi iti ofera simplitate o varietate suficient de mare ca sa-ti faci fericite papilele gustative si ingredientele alimentelor crude care ne asigura nutritia de care organismul nostru are nevoie si dupa care tanjeste.

Momentan costa 19.07 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu