Sa mancam etic. O analiza a moralitatii consumului de animale carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Sa mancam etic. O analiza a moralitatii consumului de animale? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Gary L. Francione Descriere: Veganismul nu este o optiune culinara sau o varianta mai sanatoasa de a ne alimenta ci mai ales o problema de moralitate pentru ca asa cum afirma autorii provocam o imensa suferinta miliardelor de animale pe care le consumam doar pentru placere. Dieta traditionala bazata pe alimentele de origine animala nu doar ca este cu totul inutila omului dar este nesanatoasa atat pentru corpul nostru cat si pentru mediul inconjurator. In plus exista o mare varietate de retete vegane la fel de gustoase si usor de preparat. Cartea un adevarat eveniment editorial in Romania da startul unei importante dezbateri in ceea priveste obisnuinta vinovata de a provoca suferinta si moarte atator fiinte pe care pretindem ca le iubim.

Momentan costa 11.27 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu