Sanatate si frumusete prin Aromaterapie si Masaj carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Sanatate si frumusete prin Aromaterapie si Masaj? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Ciocan Virginia Descriere: In zilele noastre starea de sanatate a romanilor este tot rnai precara desi rafturile farmaciilor sunt pline de medicamente. Bolile se inmultesc si izbucnesc cu furie si cei mai multi dintre noi nu avem timp nici vointa si nici armele potrivite pentru a Ie combate. In contextui general de confuzie de greseli de perceptie de erori in stabilirea diagnosticului de greseli de nutritie si nu numai se contureaza tot mai serios metodele naturiste de tratament bazate pe fitoterapie aromaterapie alimentatie echilibrata si gandire pozitiva lipsita de ura si resentimente filozofie de viata ce este si in spiritui religiei crestin-ortodoxe si al lui Dumnezeu. Datorita stresului a lipsei de odihna a consumului de alimente nesanatoase a neconsumului de lichide a lipsei de incredere in sine si din ignoranta omul se imbolnaveste si ramane numai sa intelegem ca putem fi propriul nostru medic prin intelepciune gandind ca putem invinge orice boala pentru ca mecanismele intime ale organismului nostru sunt capabile sa se mobilizeze si sa invinga boala daca noi credem cu tarie in capacitatea proprie de redresare… In acest context aromaterapia actioneaza eficlent la nivele subtile unde nici simturile nu ajung esentele volatile flind capabile sa patrunda adanc in tainele sistemului nostru nervos ele vor putea restabili conexiuni uitate pe parcursul vietii vor putea hrani si insufleti celulele noastre nervoase Ie calmeaza aducand pace si liniste in toata flinta noastra!

Momentan costa 21.91 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu