Secretele Cleopatrei carte

carti despre fitness si frumusete ieftine

Cauti cartea Secretele Cleopatrei? Vezi cele mai bune carti despre fitness si frumusete, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre fitness & frumusete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Maria Kedrova Descriere: Seducatoarele experimentate care detin secretele Cleopatrei folosesc pana in ziua de azi parfumul ca un remediu magic si sigur. Mai mult mirosul poate imbunatatii dispozitia sporeste capacitatea de lucru sau deopotriva ajuta la relaxare sau trateaza afectiuni. Aceasta se explica prin faptul ca structura unor componente ale uleiurilor eterice se aseamana cu cea a hormonilor nostri. Aceasta carte adresata dumneavoastra dragi femei va va servi drept ghid in lumea mirosurilor terapeutice si incantatoare care daruiesc sanatate tinerete si va fac mai atragatoare.

Momentan costa 13.37 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu