Sistem TRX P2

aparate fitness preturi ieftine

Cauti Sistem TRX P2? Vezi cele mai bune aparate fitness, citeste recenzii si pareri clienti si citeste articole despre aparate aerobic.

Preturi si reduceri: acest produs beneficiaza momentan de o reducere de 10%. Pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Sistem TRX P2: a obtinut nota 4 din 4 recenzii. Descriere:

TRX-ul este un instrument cu ajutorul caruia se realizeaza majoritatea exercitiilor in suspensie, folosindu-se greutatea propriului corp, in diferite planuri de inclinare. Acesta permite realizarea antrenamentelor de tip interval training, forta sau cardio, in functie de scopul si obiectivele dumneavoastra. Este potrivit pentru oricine, deoarece se poate controla nivelul de rezistenta si dificultate. Poate fi un antrenament perfect atat pentru reabilitare, cat si pentru un program de fitness intensiv.
Sistemul TRX permite antrenarea intregului corp si sustine dezvoltarea fortei musculare, creste flexibilitatea, echilibrul si mobilitatea, reduce riscul de accidentari si dezvolta forta in regim de rezistenta.

TRX P2 este ideal pentru antrenamentele de acasa. Usor de instalat si utilizat. Manere ultra soft. Curele de inalta calitate. Pachetul contine: TRX, CD cu antrenamente, ghidul de utilizare, sac pentru transport, ancora de usa, ancora suspendata si cartonas de usa. Culoare: galben Producator: Dayu Fitness
*Nota: Produsul nu este unul original.
. Momentan costa 264 la Emag.

Pe site-ul nostru gasesti o gama variata de aparate multifunctionale pentru fitness pentru a va lucra fiecare grupa de muschi. Aceste aparate te ajuta sa ramai in forma si sa lucrezi cu grupele de muschi dorite. Va recomandam si suplimente nutritive pentru a creste masa musculara mai rapid. Alege cele mai bune aparate multifunctionale care ajuta la cresterea masei muculare, efectueaza modelare corporala si imbunatateste rezistenta. Multe pareri despre cel mai bun aparat de gimnastica multifunctional spun ca acesta ar trebui sa permita la fel de bine tonifierea muschilor din partea superioara a corpului, cat si pe a celor din jumatatea inferioara. Optiunile de antrenament de rezistenta trebuie sa fie complete, cat mai diversificate, pentru a permite urmatoarele tipuri de exercitii: abdomene, tractiuni(fata, spate, frontale, fluture), extensii, lovituri laterale, ridicari de haltere(de pe banca, de la umeri), exercitii pentru diverse grupe de muschi(triceps, oblici abdominali) sau alte miscari cat mai ample.

Sumar
Rating
1star1star1star1stargray
Nota clientilor
4 based on 1 votes
Magazin
Emag
Produs
Sistem TRX P2
Pret
RON 264
Stoc
Available in Stock

Lasa un comentariu