Terapia Gerson. Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului si a altor boli grave carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Terapia Gerson. Cel mai eficient program de nutritie pentru prevenirea si tratarea cancerului si a altor boli grave? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Carlotte Gerson Descriere: Medicina moderna a facut progrese imense. Cu toate acestea nu a reusit sa invinga cancerul boala nemiloasa care face milioane de victime in fiecare an la nivel mondial. Si totusi dr. Max Gerson (1881-1959) ne-a oferit o raza de speranta prin terapia alternativa care ii poarta numele. In 1958 el a fost primul medic din lume care a spus despre cancer ca ar fi cauzat de mai multi factori independenti. Dintre cei 49 de astfel de factori identificati pana in prezent (deficientele de nutritie radiatiile de diverse tipuri ingerarea aditivilor alimentari stresul cronic consumul de tutun si de alcool etc.) in mod surprinzator alimentele toxice fac cel mai mare rau. Peste 70% dintre tumorile maligne sunt cauzate intr-un fel sau altul de ceea ce mancam. Tocmai de aceea Terapia Gerson are la baza o dieta care include fructe si legume proaspete cultivate organic si 13 pahare de sucuri proaspete pe zi la intervale fixe. Dupa 70 de ani de la aparitia terapiei timp in care mii de pacienti au fost tratati cu succes fiica dr. Gerson Charlotte ea insasi terapeut in medicina alternativa impreuna cu dr. Morton Walker ofera si mai multe informatii despre efectele puternice de vindecare ale fructelor si legumelor organice. Afla: cum sa invingi cancerul schimband chimia organismului cum sa prepari sucuri prin tehnici speciale pentru a le maximiza puterea de vindecare cum sa scapi de alergii obezitate hipertensiune SIDA lupus si alte boli ce suplimente intaresc sistemul imunitar. Terapia Gerson cea mai buna metoda pentru oricine a spus vreodata Vreau sa ma fac bine. Arata-mi cum A functionat si pentru altii va functiona si pentru tine! Invinge boala cu ajutorul Terapiei Gerson!

Momentan costa 22.59 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu