Terapia prin vitamine carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Terapia prin vitamine? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Maude Bouchard Descriere: Terapia prin vitamine apare la editura Niculescu.Despre vitamine… numai de bine! Nutrimente strict necesare pentru organism pentru satisfacerea trebuintelor acestuia vitaminele si mineralele par sa ne starneasca interesul mai cu seama in perioade socotite sensibile asa cum se arata sosirea anotimpului rece cand tot mai multi dintre noi – speriati la gandul c-am putea raci sau mai rau contracta vreo gripa dornici sa ne intarim sistemul imunitar si potentialul energetic sa invingem oboseala si stresul – pur si simplu dam navala prin farmacii adunand preventiv o recolta buna de pastile de vitamina C capsule cu untura de peste si cate si mai cate tuburi cu multivitamine. Dar lipsa sau prezenta intr-o cantitatea redusa a vitaminelor si mineralelor si asta indiferent de anotimp nu inseamna pentru organism decat dezechilibru in functionare si diminuarea capacitatii acestuia de a rezista in fata diferitelor boli. Ca sa nu mai spunem ca adevarata si cea mai importanta sursa de vitamine si minerale nu este reprezentata atat de rafturile spiteriilor cat de alimente chiar daca multe dintre ele prin prelucrarea industriala la care sunt supuse isi pierd din valoarea nutritiva. Acesta este si motivul pentru care pentru preintampinarea unor carente vitaminice orice specialist ne va recomanda un aport nutritional suplimentar. Dar cercetari de data recenta releva importanta vitaminelor si mineralelor si in deceleratia procesului de senescenta in combaterea unor forme ale cancerului si a bolilor cardiovasculare or la asa ceva devenim cu totii mai atenti fiindca nu-i asa viata e totusi frumoasa si fiecare dintre noi ar dori sa se bucure cat mai mult de ea! Departe de a reprezenta un tratat de medicina dar informand cu acuratete asupra proprietatilor terapeutice ale vitaminelor si mineralelor ca nutrimente indispensabile in mentinerea unei stari echilibrate de sanatate a organismului si constituindu-se din aceasta perspectiva intr-un ghid practic al vitaminelor si mineralelor ca agenti de prevenire si solutionare a diferitelor probleme de sanatate lasand insa ultimul cuvant de spus de la caz la caz specialistului (fie acesta medic dietetician sau nutritionist) cartea lui Maude Bouchard procedeaza in prima ei doua sectiuni la o trecere in revista a vitaminelor si mineralelor esentiale pentru mentinerea si ameliorarea starii de sanatate (dupa formula recurenta: prezentare generala – doza zilnica recomandata – surse alimentare – roluri si caracteristici – tulburari atribuite deficitului – tulburari atribuite excesului – note utile) pentru ca in cea de-a treia sectiune sa prezinte o ampla serie de bolile cauzate de variile avitaminoze precum si tratamentele adecvate.

Momentan costa 6.81 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu