Totul despre reflexologie. Ghidul suprem al reflexologiei carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Totul despre reflexologie. Ghidul suprem al reflexologiei? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Louise Keet Descriere: Ea descrie o intreaga gama de tehnici de tratament care te pot ajuta pe tine prietenii si familia ta si care sunt potrivite pentru toate varstele. Dupa o introducere in maniera de operare a reflexologiei si dupa prezentarea pasilor pregatitori esentiali Partile a patra a cincea si a sasea iti vor oferi numeroase suite de reflexologie a labei piciorului si de tratament al zonelor de putere. Partea a saptea iti va prezenta astfel de suite pentru zonele de pe maini. Toate suitele de tratament prezentate sunt usor de pus in aplicare si sunt exact cele practicate de specialisti. Tratamentele de reflexologie a labei piciorului si suitele de tratament specializat pot fi aplicate zilnic din doua in doua zile saptamanal sau ori de cate ori doresti. Tratamentul general al labei piciorului prezentat in Partea a patra (vezi paginile 136-167) acopera toate sistemele si partile corpului si poate alina majoritatea afectiunilor. In plus reduce efectele reactiei la stres asupra corpului. In Partea a cincea vom insista asupra afectiunilor specifice si vom descrie anumite tratamente ale zonelor de putere care te vor ajuta sa iti tratezi afectiunile comune de la acnee si astm la psoriazis si durerile de gat. Partea a sasea descrie suite de tratament specializat dar insista inclusiv asupra starilor de spirit si asupra emotiilor oferind indicatii speciale pentru tratamentul aplicat copiilor femeilor barbatilor femeilor insarcinate oamenilor in varsta si cuplurilor. Aceste suite te vor ajuta sa iti ajustezi tratamentele in functie de problemele medicale si bolile pe care doresti sa le vindeci. Reflexologia mainilor este ideala pentru tratamentul asupra propriului corp pentru oamenii varstnici pentru tratamentele scurte de cateva minute sau atunci cand te afli in miscare dar si pentru inducerea unei stari de relaxare profunda. Suita tratamentului general (vezi paginile 374-389) corespunde nevoilor tuturor oamenilor si reprezinta o experienta minunata pe care o poti oferi altora sau de care te poti bucura personal. Lucrul cu propriile maini iti confera energie si putere. Reflexologia este o terapie sigura si delicata care activeaza mecanismele de autovindecare ale corpului si ajuta la combaterea stresului. Aceasta carte extrem de cuprinzatoare contine tot ce trebuie sa stii despre acest subiect inclusiv despre hartile mainilor si labelor picioarelor despre tehnicile pe care trebuie sa le aplici la nivelul punctelor reflexe sfaturi despre felul in care trebuie sa te pregatesti pentru o sedinta de reflexologie si suite de miscari pas cu pas pentru tratarea intregului corp. Cartea contine un director detaliat si instructiuni referitoare la maniera in care poti alina sau vindeca simptomele celor mai comune boli de la problemele digestive la cele ale pielii plus o gama de tratamente specializate pentru copii cupluri si oameni in varsta. Pe scurt daca ai aceasta carte nu vei mai avea vreodata nevoie de un alt ghid de reflexologie.

Momentan costa 46.73 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu