Traieste sanatos cu dieta macrobiotica carte

carti cu diete si despre alimentatie ieftine

Cauti cartea Traieste sanatos cu dieta macrobiotica? Vezi cele mai bune carti cu diete si despre alimentatie, citeste recenzii si pareri clienti si comanda carti despre diete online.

Preturi si reduceri: pentru a vedea pretul in acest moment click pe:

Vezi pret !

Autor: Michio Kushi Descriere: Dieta macrobiotica nu e o practica rigida si fixa ci mai degraba o schema flexibila si dictata de bunul-simt care se refera la modul de alimentatie si care variaza in functie de clima ambient starea sanatatii sex varsta grad de activitate si nevoi personale. Scopul pe care si-l propune macrobiotica este libertatea individuala altfel spus capacitatea de a crea si de a realiza orice ne-am dori in aceasta viata care nu e altceva decat o parte din calatoria noastra spirituala fara de sfarsit in universul infinit. Practica macrobioticii ofera varietate si alternative de mancaruri aproape infinite ce permit prepararea unei hrane sanatoase delicioase si aspectuoase care raspunde intocmai exigentelor si nevoilor noastre personale. Printre adeptii celebri ai dietei macrobiotice putem aminti pe John Lennon Yoko Ono Gwyneth Paltrow Sting Avril Lavigne Madonna Dirk Benedict Rudolf Hess Warren Cuccurullo (chitarist al trupei Duran Duran) Iggy Pop Bob Weir (chitarist la Grateful Dead).

Momentan costa 11.27 Lei la Elefant.

Cauti carti despre fitness si diete? Comanda online carti la preturi ieftine despre diete de slabit, fitness si retete pentru sportivi. Pe elefant.ro gasesti cele mai bune oferte pentru carti despre culturism, fitness, sport si activitati.

Comanda aici !

Lasa un comentariu